Stel, je bent toe aan een nieuwe auto, dan moet je wel eerst je huidige auto zien te verkopen. Weet jij welke stappen je moet ondernemen voordat je het verkoopt? Waarschijnlijk wel, maar toch willen we even deze 3 redenen met je delen om een RDW kenteken check uit te voeren voor als je je auto wilt gaan verkopen.  (En waar staat RDW dan precies voor? Rijksdienst voor Wegverkeer.)

Dagwaarde is sneller te berekenen

De dagwaarde berekenen van een auto is niet altijd even makkelijk. Met een RDW kenteken check lukt dat veel sneller en ook op het juiste manier. Het geeft je als verkoper ook meteen een beter beeld over de prijs die je voor je auto kunt vragen. Voorkom dat je bij onderhandelingen over de prijs gaat twijfelen.

Tip – Dagwaarde auto berekenen kunt u eenvoudig doen op: https://www.kentekencheck.nu/dagwaarde-auto.php

Vertrouwen van de koper wordt groter

Als je jouw potentiele klant gaat benaderen met een RDW kenteken check dan win je zo diens vertrouwen en je zult merken dat het onderhandelen veel prettiger zal gaan. In de meeste gevallen krijgen klanten geen vertrouwelijk gevoel, waardoor ze niet altijd mee gaan in het gegeven bod, maar als het vertrouwen eenmaal goed zit, dan liggen alle opties open..

Meer interesse

Als je als verkoper met vertrouwelijke stukken een koper gaat benaderen dan zal de interesse zeker groter worden. Niet alle verkopers bieden deze zekerheid van een RDW kenteken check, dus als je ze op deze wijze benadert dan gaat u merken dat zij met een gerust hart vrijer en beter zullen communiceren met u.

Dit zijn 3 punten waarop je dus zeker moet gaan letten. De RDW kenteken check is iets dat je op weg kan helpen bij het bereken van de dagwaarde en het gaat je zeker ook helpen om de vertrouwen van je koper te winnen en interesse op te wekken bij hem!

Meer tips: www.kentekencheck.nu