Komen de feestdagen er al weer bijna aan en heb je nog steeds geen idee wat je voor je man, vriend, broer of neef kunt kopen? Geen probleem, want wij hebben de leukste kerstcadeaus voor mannen voor je op een rijtje gezet. Het kan soms erg lastig zijn om een leuk kerstcadeau voor een man de bedenken. Vaak hebben ze geen idee wat ze zelf willen, of hebben ze alles al. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar originele mannelijke cadeaus.

Een eigen bierbrouwpakket

Welke man houdt er nou niet van bier? Met een eigen bierbrouwpakket kun je zelf bier brouwen. De meeste mannen dromen ervan om hun eigen biertje te kunnen maken. Een super origineel cadeau dus! In het pakket zijn alle ingrediënten aanwezig om een lekker biertje te kunnen brouwen.

Een ouderwetse platenspeler

Platenspelers zijn tegenwoordig weer helemaal in. Speel in op het jeugdsentiment van je vader, opa of oom een geef hem een retro platenspeler. Platen kun je voor een paar euro kopen bij de kringloop. Vooral voor de muziekliefhebber is dit een aanrader.

Een mobiele fotoprinter

Voor mannen die van technische snufjes houden is een mobiele fotoprinter het perfecte cadeau. Een mobiele fotoprinter is een hele kleine printer die in je broekzak past. Je kunt foto’s direct vanaf je telefoon ter plekke afdrukken. Super leuk voor op vakanties of op feestjes. Zo heb je altijd een blijvende herinnering.

Een bioscoop abonnement

Houdt je vriend, neef of broer van netflixen en films kijken? Geef hem dan een bioscoop abonnement. Met een bioscoop abonnement kun je voor een bepaalde periode onbeperkt films kijken. Kijk welke bioscoop er bij hem in de buurt zit en koop een abonnement. Gegarandeerd een leuk cadeau!

Een goed doel

Heeft je vader, vriend of oom echt alles al en wil hij geen cadeaus. Dan kun je altijd nog een maatschappelijk verantwoord cadeau geven. Zo kun je ervoor kiezen om kerstzegels  of decemberzegels te kopen. Je geeft hem symbolisch de postzegels, maar het geld gaat naar een goed doel.