Elk jaar op vakantie met je vriendin of vrouw is natuurlijk erg leuk. Maar soms hebben wij mannen even een moment voor onszelf nodig waarbij wij ons bezig houden met iets waar we gepassioneerd over zijn. Eén van de dingen waar ik veel liefde voor heb is fotograferen. Dit is ook mijn nummer 1 hobby en doe ik graag op mijn vrije zondag ochtend. Toch lijkt het me wel erg leuk om er eens een paar dagen tussenuit te gaan om me hier volledig mee bezig te houden. Een leuk idee is een van de fotografie reizen. Ik heb deze zelf gedaan en het is zeker een aanrader. Zelf ben ik een paar dagen naar Ameland geweest en ik heb onwijs veel geleerd over het vak fotograferen.

Waarom Ameland?

Vele van ons zullen misschien niet zo snel aan Ameland denken als ze op vakantie willen, maar toch raadt ik Ameland zeker aan. Om te beginnen heeft Ameland een prachtige natuur. Er is hier heel veel te zien en dus ook erg veel te fotograferen. Ameland is daarnaast ook niet zo ver dus geschikt voor 2/3 daagjes weg te gaan.

Ben je toch meer geïnteresseerd in een verre bestemming? Dat kan! Fotografie reizen biedt ook reizen aan naar Costa Rica, IJsland, Tanzania en Azoren. Ieder land heeft weer zijn eigen schoonheid dus er is zeker keuze genoeg. Ben jij ook geïnteresseerd in een fotografie reis? Klik dan even snel hier voor meer informatie.