Winkelen is natuurlijk niets voor ons mannen, maar toch moeten we ons wel aankleden. Online shoppen is dan een goed alternatief om toch onze kledingkast een klein beetje vol te krijgen. Met een mooie zomer voor ons willen we er wel goed uit zien voor de dames. Wat zijn dan de must haves die we in onze kast moeten hebben? Ik zal het je hieronder vertellen.

Een sleutelmapje

Het klinkt heel suf maar het is erg handig. Wij mannen raken snel kleine dingen kwijt zoals onze sleutels en pasjes. Een sleuteletui is daar de perfecte oplossing voor en ziet er ook leuk, zeggen de vrouwen dan. Het voordeel van een sleuteletui, of een sleutelmapje, is dat het niet alleen voor je sleutel is. Je geld en je mapjes kan je er ook in kwijt en het is niet te groot. Want dit sleutelmapje moet nog wel in onze zak passen, en dat past het zeker. Een sleuteletui is vaak in meerdere kleuren verkrijgbaar dus voor ieders wil wat. Daarnaast raad ik je ook zeker aan om een leren mapje te nemen. Zo zorg je ervoor dat hij langer meegaat en je niet volgende zomer weer een nieuwe moet kopen.

Een riem

Een riem kan, ook bij ons mannen, de outfit afmaken. Het is daarom belangrijk dat wij ook eens een mooie heren riem aanschaffen. Om je outfit af te maken is een bijpassende leren riem wel mooi bij je leren sleutelmapje. Een riem is tegenwoordig ook erg stijlvol als je het combineert met mooie nette schoenen. Het kan natuurlijk ook met een paar stoere gympen.

Overhemd

De laatste must have is een mooi overhemd, en dan in het specifiek een wit overhemd. Het is erg bezig maar zeker gecombineerd met de bovenstaande items kunnen de meiden ons niet weerstaan. Schaf dus snel wat witte overhemden aan. Wil je dit aandoen als je naar een feestje gaat? Zorg dan dat het overhemd niet te duur is. Dit zou zonden zijn als er toch een glas rode wijn overheen valt.