Veel mensen denken dat vrouwen alle onderdelen van een bruiloft regelen. Niks is minder waar, een echte man weet namelijk daarin een goede balans op te maken. Zorg ervoor dat jij en je partner een overzichtelijk schema maken met taken. Beantwoord per taak de vragen: wie, wat, waar, wanneer en hoe. De waarom vraag kan je achterwege laten, want we weten allemaal waarom bepaalde taken uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan de catering, de locatie, de uitnodigingen en heel belangrijk: de muziek.

Muziek

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel keuzes in artiesten en genres. Waar moet je beginnen? Het is alsof je een speld in een hooiberg zoekt. Om je een handje op weg te helpen raad ik je aan een kijkje te nemen op de website www.saxojoe.nl, waar je een dj sax vindt die veel ervaring heeft in optreden bij feesten en evenementen. Hij combineert elektronische muziek met de warme, gezellige tonen van een saxofoon. Eigenlijk sla je twee vliegen in één klap, want je krijgt twee muziekstijlen zonder er extra voor te hoeven betalen.

Locatie

Het is belangrijk dat jij kiest voor een locatie die aansluit op de behoefte van jou en je partner. Vergeet niet dat Nederland een land is met sterke wisselende weersomstandigheden. Het is dus noodzakelijk dat je voor een locatie zorgt, waarbij je gemakkelijk onderdak kan zoeken voor de eventuele regen. Kijk daarnaast naar meerdere locaties en kies niet voor de eerste de beste die je tegenkomt. Prijs, mobiliteit en grootte zijn allemaal belangrijke elementen.