Aangezien de zomer er weer aan komt, en wij er erg naar uitkijken, hebben we een lijstje gemaakt wat perfect is voor een vrienden uitje. We kijken verder dan de standaard barbecue en maken er echt een dagje van.

Door de grachten varen

BMW6HF Narrowboat travelling down the Regent’s Canal in London, England, Britain, UK

Om gezellig rond te kunnen varen met muziek eten & drinken kun je makkelijk een boot huren Amsterdam. Ze leggen altijd uit hoe je precies moet varen als je nog geen ervaring hebt. Je hebt namelijk geen vaarbewijs nodig. Voor een relaxte dagje uit kun je dus het beste een sloep huren Amsterdam.

Bumper voetbal

Bij deze vorm van voetbal gaat het er soms wel ruig aan toe. Je valt op de grond van een stoot of van het lachen. Gelukkig hoort het er allemaal bij bumper voetbal.

XXL Boksen

Heb je het altijd al willen op nemen tegen die ene vriend? Bij dit spelletje kun je dat doen zonder elkaar echt pijn te doen. Met deze gigantische handschoenen kun je er op los gaan zonder fysieke pijn. Het is tevens ook een goede work-out.

Levend tafelvoetbal

Hetzelfde als tafelvoetbal. Maar nu zijn jullie zelf de poppetjes. Dit is één van de meest fanatieke spellen voor vriendengroepen. Gelukkig hoef je hiervoor geen proefvoetballer zijn.

Brainstormbaan

Iedereen is wel bekend met een gewone stormbaan, maar bij een brainstormbaan gaat het niet alleen om fysieke kracht en uithoudingsvermogen. Mensen moet namelijk ook puzzels oplossen. Hier komt veel geschreeuw en teamwerk bij kijken.

Quad rijden

Ga gezellig een dagje op een uitdagende baan. Om het competitief te maken kun je natuurlijk tijden bijhouden.

Luchtbuks schieten

Het is niet altijd toegestaan om overal waar je maar wilt luchtbuks te schieten. Kies daarom voor een locatie waar het aangeboden wordt.

Dit zijn slechts een paar ideeën voor leuke uitjes. Of je liever wat relaxter wilt hangen met vrienden of te veel energie hebt. Er zijn genoeg activiteiten om te plannen voor deze zomer.

Activiteiten voor jezelf

Misschien heb je in de zomer vakantie extra veel tijd over. Dit is het perfecte moment om te leren voor je autorijbewijs. Je kunt je auto theorie oefenen op een gemakje. Het is namelijk wel belangrijk om hier goed de tijd voor te nemen.