Heb je wel eens de films gezien van Vin Diesel met de Fast en de Furious? Gaaf toch? Al die bolides met uiterlijk die je niet vaak tegenkomt in het straatbeeld van Nederland. De bezigheid om een auto zo gaaf te krijgen dat noemt men ook wel carstyling. En tegenwoordig is dit voor iedereen eigenlijk wel weggelegd. Je kunt eenvoudig online auto onderdelen kopen die dan thuis bij je bezorgt worden. En dan kun je ervoor kiezen om zelf de onderdelen aan te brengen op de auto of dit wellicht uit te besteden aan een garage.

Het lost een probleem op. Het probleem is dat na een periode, na gewenning, wij als mensen altijd uitgekeken raken op iets. Op andere mensen, maar ook op objecten zoals een auto. De periode van verliefdheid raakt over na een tijdje. En om de relatie nieuw leven in te blazen dient er iets te veranderen. Met een auto, kun je dan denken aan carstyling. Je kunt de auto zo aanpassen dat het bijna een geheel nieuwe auto lijkt, onherkenbaar.

Laatst heb ikzelf ook weer een aantal aanpassingen aangebracht aan mijn auto. Allereerst, heb ik de grill laten vervangen. Nee niet de grill van de BBQ. De grill is een onderdeel van de auto aan de voorkant, en bepaalt daarmee voor een groot deel het aanzien van de auto. Het is wel zaak om een grill te vinden die op maat is voor jouw type en model auto. Je kunt niet zomaar een willekeurige grill kopen. Bij deze winkel vond ik een ideale grill voor mijn Audi.

Een andere aanpassing die ik recent heb laten verrichten is dat ik sidesteps aangebracht hebt. Ik zat een beetje rond te kijken bij dezelfde winkel, en vond hier gave sidesteps. De grill helpt dus om het uiterlijk van de auto aan de voorkant te verbeteren. De sidesteps daarentegen zijn voor de zijkanten. Het creëert een wat vlotter uiterlijk.

Enfin, door deze twee relatief simpele aanpassingen ziet mijn auto er een stuk anders uit. En ik ben weer een beetje verliefd geworden op mijn Audi.