Vind jij ook dat de badkamer vaak wordt overgeslagen in het interieur? Badkamertegels zijn vaak saai en hebben witte tegels, die geen extra uitstraling geven aan het interieur. Men vergeet ook wel eens de douchecabine mee te nemen in de vormgeving, terwijl de meeste mensen elke dag douchen. De badkamer is een belangrijk onderdeel in een huis, het is namelijk de ruimte voor persoonlijke verzorging. Wie vindt dit nou niet belangrijk?

Een momentje voor jezelf is noodzakelijk, vooral bij het begin van een werkdag of na je fitnesstraining. Momenteel zijn niet alleen vrouwen, maar ook mannen zich steeds meer bewust van hun uiterlijk. Een baard laten staan of volledig kaal het maakt allemaal niet uit, zolang je er maar verzorgt uitziet. Het reinigen van het gezicht wordt vaak overgeslagen, terwijl dat het eerste aanzicht is waar mensen tegenaan kijken. De mannen die iets aan hun huid doen, gebruiken meestal alleen s ’avonds reinigingsproducten. Voor een gezonde uitstraling van je huid zorg je in de ochtend en voor het slapen gaan voor een goede reiniging van je huid. Evenzeer wordt het scrubben van de huid vaak vergeten; doe dit één keer per week met een milde scrubcrème, die ervoor zorgt dat alle dode huidcellen verdwijnen.

Het klinkt misschien heel erg vrouwelijk, maar voor een uiterst gezonde huid moet je er toch aan geloven; een masker. Of je nou een droge, vette of normale huid hebt, het doet niemand kwaad om een masker te gebruiken. De wenkbrauwen blijven toch wel een vrouwen ding, het enige wat ik als tip mee zou geven is; zorg ervoor dat je geen ‘unibrow’ ontwikkelt (dit is één wenkbrauw). Niks is onaantrekkelijker dan een man die zo weinig aan uiterlijke verzorging doet, waardoor de wenkbrauw op een slak gaat lijken.