Jaloezieën

Het leven is druk, daarom willen de meeste mannen ook simpele, houten jaloezieën in plaats van gordijnen. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om een jaloezie op maat te laten maken! Naast dat jaloezieën gemakkelijk in gebruik zijn (op een eenvoudige wijze sluit en open je deze), is het ook nog eens stijlvol verantwoord wat bij elk interieur aansluit. Gordijnen zorgen ervoor dat de hele ruimte gesloten wordt en zo komt er dus geen licht meer in je woning, terwijl jaloezieën een driedubbele functie bieden: licht, privacy en plezier!

Stijl

Of je nou single bent, net bent gaan samenwonen met de liefde van je leven of een gezin hebt met vijf leden; een stijl aanhouden in je woning zorgt voor sfeer en gezelligheid. Voor de mannen onder ons die bezet zijn: het is belangrijk om je interieur niet volledig te laten bepalen door je vrouw. Jij moet je immers ook thuis voelen in je huis! Wat tegenwoordig een  trend is en wat aantrekkelijk is voor beide sekse is de ‘minimalistische’ stijl. Minimalistisch is modern, overzichtelijk en geeft een ruimtelijk gevoel. Mannen houden niet van te veel poespas en objecten die overbodig zijn en de meeste vrouwen volgen trends op de voet.

De keuze is reuze

De vraag is waar haal je alles vandaan? Ikea is bijvoorbeeld een handige winkel om je meubels vandaan te halen, maar als je een beetje technisch bent aangelegd kan je ook gewoon je handen uit de mouwen steken en zelf je meubels maken. Dit scheelt een hoop geld (vooral als je je meubels koopt in speciaalzaken) en voorkomt dat je huis niet teveel op een VT-catalogus begint te lijken. Succes ermee!