Elke man ziet in zijn nieuwe of oude woning wel bepaalde gebreken die te verhelpen zijn. Beton Aparte bied daarin de mogelijkheid om met het mooie materiaal; Beton Ciré aan de slag te gaan. Of je nu je eerste huis koopt, gaat samenwonen met de liefde van je leven of het huis waar je al twintig jaar in woont een goede opknapbeurt wilt geven; het is essentieel om de juiste keuzes te maken in het renoveren, restaureren of verbouwen van je huis.

 

Materiaalgebruik

Zoals hierboven vernoemd biedt Beton Ciré een goede uitkomst voor het opknappen van je badkamer. Naast de functionele eigenschappen van waterdichtheid en het gemakkelijk aanbrengen op elke ondergrond heeft dit materiaal ook een luxe en moderne uitstraling. Deze betonsoort komt in allerlei verschillende kleuren en ontleent zich voor verschillende stijlen; van industrieel tot aan een minimalistisch. Het aanbrengen van dit materiaal gaat verbazingwekkend gemakkelijk en is licht in gewicht, waardoor je geen last krijgt van rugklachten.

 

Objecten

Naast het gebruik van mooie materialen is het ook belangrijk om elementen op elkaar af te stemmen. De badkamer is pas een compleet plaatje als je een goede balans opmaakt tussen vloer, tegelafwerking en sanitair. Gepaste kleuren en vormen die bij elkaar aansluiten of elkaar versterken leveren het gewenste effect. Het grove werk is meestal bestemd voor de mannen, maar het inrichten is net zo belangrijk. Vrouwen zijn vaak goed in kleine details toevoegen, kies daarom samen met je vriendin of vrouw voor spiegels, badmatten en andere objecten die ervoor zorgen dat alle puntjes op de i worden gezet. Teamwork makes the dream work!