Heeft jouw vriendengroep al lang het idee om een keer een weekendje weg te gaan? Begin dan snel met plannen, want wij geven je de beste tips voor het leukste mannenweekend. Waar moet je op letten bij de planning? Welke activiteiten zijn leuk? Wij geven je tips.

De leukste stedentrips

Een weekendje naar een leuke stad is altijd leuk met een groep vrienden. Het voordeel van een stad is dat er altijd gelegenheid is om te feesten en uit te gaan en dat er bovendien ook genoeg te bekijken valt. Ook zijn er genoeg activiteiten die je kunt ondernemen in een stad.

Een mannenweekend in Rome

Rome is niet alleen leuk om met je vrouw of vriendin te bezoeken. Het is misschien een romantische stad, maar er is ook veel te beleven met je vriendengroep. Allereerst heeft Rome natuurlijk veel culturele bezienswaardigheden. Wat dacht je van de Trevi fontein, het Colosseum en vele musea. Daarnaast kent Rome een bruisend uitgaansleven. Er zijn veel kroegen, cafés en nachtclubs te vinden in het stadscentrum. Bovendien kun je in Italië fantastisch eten en lekkere wijn drinken. Ideaal dus.

Naar een voetbalwedstrijd in het buitenland

Een ideaal uitje voor een mannenweekend is het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het buitenland. Lijkt het je niet fantastisch om een keer een wedstrijd van FC Barcelona of AS Roma mee te maken? Voor veel wedstrijden kun je gewoon tickets halen. Dit is natuurlijk geweldig om als vriendengroep te doen tijdens een mannenweekend.

Sportieve activiteiten

Het is ook leuk om een sportieve activiteit te plannen tijdens het weekendje weg. Wat dacht je bijvoorbeeld van raften of zeilen? Of misschien mountainbiken? Check wat er in de buurt van jullie accommodatie te doen is, en plan dit van te voren.

Een goede planning is het halve werk

Het is handig om vroeg te beginnen met alles te regelen voor je weekend. Dus boek eventuele Hotelarrangementen of Groepsarrangementen het liefst een paar weken voordat je weg gaat.