Als man wil je er natuurlijk goed gekleed uitzien. Of je nou naar je werk gaat, een feestje hebt of gewoon boodschappen gaat doen: er goed uitzien is altijd fijn. Toch kan het soms lastig zijn om je goed te kleden. En daarom zetten we een paar handige en simpele stylingtips voor je op een rij, zodat je zonder moeite goed gekleed de deur uit kan!

Tip 1: hou het simpel
Wanneer je naar de fashionshows kijkt zie je allerlei kleuren en patronen bij elkaar. Dit is hartstikke leuk, maar voor het normale en dagelijkse leven moet je proberen het simpel te houden. Zorg ervoor dat je genoeg in je kast hebt liggen. Denk aan witte, zwarte en grijze t-shirts en een aantal mooie broeken. Een zwarte coltrui is altijd een goede keuze: simpel, maar heel elegant.

Tip 2: zorg voor een eye-catcher
Als je dan voor een basic outfit hebt gekozen, kies dan voor een eyecatcher. Dit kan een accessoire zijn of een opvallend kledingstuk. Let dan goed op dat de rest van je outfit rustig en eenvoudig is. Balance is the key!

Tip 3: keep it clean
Een outfit waarbij de kreukels en vlekken in de kleren zijn te zien, is niet chique. Zorg er dus altijd voor dat je kleding schoon en fris is en dat je ze netjes hebt gestreken. Een verzorgd outfit oogt al erg gestyled en netjes. Zo makkelijk kan het zijn!

Heb je al zin gekregen om te shoppen? Vergeet dan niet op E-kortingscode te kijken. Hier vind je allerlei kortingscodes zoals bijvoorbeeld een Adidas promotiecode.