Vind jij het als man moeilijk om je huis stijlvol in te richten? Heb je geen zin om alle woonwinkels af te lopen of woonbladen te lezen? Geen paniek want wij geven je Wooninspiratie met de leukste tips en trends op gebied van interieur. Hoe geef je je huis een stoere mannelijke uitstraling? We zetten een paar toffe ideeën voor je op een rijtje.

Industriële trend

Wil je gaan voor een robuuste, mannelijke look? Dan is de industriële trend een goed idee. Bij deze trend maak je gebruik van robuuste materialen zoals leer, staal, ijzer en beton. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een betonnen vloer. Dit geeft een hele stoere uitstraling aan je huis. Daarnaast is het ook nog eens heel praktisch. Het is namelijk makkelijk schoon te houden en slijt niet. Je kan er dus heel lang mee doen. Vindt je een betonnen vloer wat te heftig? Dan kun je ook gaan voor een tafel met een betonnen blad, of voor een betonnen aanrecht.

Grote leren meubels

Bij de industriële trend horen ook grote leren meubels. Leer past goed bij materialen zoals beton en staal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote leren bank in het zwart of bruin. Zo’n grote leren bank is dus en heel comfortabel en ziet er heel mooi uit.

Bakstenen muurtje

Om de industriële uitstraling helemaal af te maken kun je er voor kiezen om een bakstenen muurtje in je woonkamer te plaatsen. Onafgewerkte bakstenen geven een erg stoer en robuust effect en passen goed bij materialen zoals leer, beton en staal. Bovendien zijn ze op dit moment helemaal in, dus super stijlvol.

Veldje van kunstgras

Voor de echte sportieve mannen is dit de ideale droom. Het hebben van een eigen stuk gras om op te voetballen, golfen je noemt het maar op. Een echte grasveld zou echter teveel onderhoudt zijn. En wie heeft er nou zin in al die aarde en modder in huis? Kies daarom voor een kunstgras trapveld.

Openhaard

Welke man houdt er nou niet van vuur maken? Een openhaard is een ideale toevoeging voor je woonkamer. Het staat hartstikke gezellig en je beleeft er veel plezier aan.

Hopelijk heb je met deze tips genoeg Woonkamer inspiratie opgedaan!