T-shirts bedrukken, waarom en waarvoor?

Waar kan je allemaal T-shirts voor laten bedrukken?

Waarom zou je Tshirts bedrukken?

 

Waarom een t-shirt bedrukken?

Een t-shirt bedrukken kan voor heel veel redenen. Een leuke fashion trend in Azië is het laten bedrukken van t-shirts voor relatie doeleinden. Hier maken koppels samen een t-shirt en laten die bedrukken. Ze dragen dan allebei hetzelfde t-shirt om te laten zien: ‘zij hoort bij mij!’ en ‘hij hoort bij mij!’. Ook al is dit een trend in Azië, in Europa heeft deze trend nog geen populariteit binnen het relatiegebied. In de westerse samenleving zien we wel dat grote groepen mensen die samen op vakantie gaan (vooral families) hetzelfde shirt dragen. Dit is vooral handig, omdat je elkaar dan makkelijk terug kan vinden. Vreemden kunnen je dan ook makkelijk herkennen en terug plaatsen bij je groep mocht je verdwaalt raken! Ook bedrijven laten t-shirts bedrukken voor hun werknemers tijdens evenementen. Dit doen ze zodat het duidelijk is dat de werknemers bij het desbetreffende bedrijf horen. Daarnaast is het voor bedrijven ook een mogelijkheid om reclame te maken op drukke evenementen! Als laatst is het ook mogelijk om een t-shirt te bedrukken als cadeau. Hiermee geef je een uniek, persoonlijk cadeau waar iemand veel waarde aan kan hechten. Naast dat het gepersonaliseerd is, is het cadeau ook te dragen en hoeft het niet zomaar weg gestopt worden om nooit meer naar te kijken. De ontvanger kan er echt iets aan hebben!

 

Tshirts bedrukken voor overige redenen

Waar je ook t-shirts voor kan laten bedrukken is om iemand te sponsoren. Steun is een belangrijk aandachtspunt voor mensen die bezig zijn met iets in hun leven. Dit wordt vooral gedaan voor liefdadigheids runs, marathons en dergelijke.

Wat ook mogelijk is, is het bedrukken van t-shirts van je favoriete voetbalclub, je favoriete superheld of je favoriete cartoon karakter. Heel veel merchandise voor deze gebieden is duurder dan het bedrukken van een tshirt, tevens is er meer variatie mogelijk en kan je precies laten drukken wat jij mooi vindt!