Een boot huren in Amsterdam is erg populair. Wanner je ook in Amsterdam bent, je ziet altijd groepen die te tijd van hun leven hebben op de kanalen van onze mooie hoofdstad. Een boot huren is niet heel moeilijk, waar wat zijn nou de mogelijkheden?

Type boot

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om het type de boot. Zo kan je een boot huren op basis van het formaat van de boot. Je hebt boten voor 7 personen, 30 personen en zelfs voor 90 personen. Genoeg keuze dus! Een boot huren in Amsterdam is dus perfect voor een groepsuitje, vrijgezellenfeesten, familiedagen en meer. Verder kan je ook een keuze maken voor een overdekte of open boot. Een overdekte boot is perfect voor regenachtige dagen. Ga je dus in het najaar of in de winter op stap? Dan is een overdekte boot een veilige keuze. Ga je varen in de zomer of wil je juist genieten van de wind door je haren? Dan is een open boot helemaal geschikt voor jou. Voor ieder wat wils!

Borrel en bites

Naast het type boot is het ook mogelijk om een keuze te maken met betrekking tot wel of geen eten en drinken aan boord. Het is namelijk mogelijk om een arrangement te nemen waar drankjes en snacks zijn inbegrepen. Dit kost natuurlijk wel extra, maar je wilt toch niet verhongeren op de boot?! Verhuurbedrijven bieden vaak verschillende arrangementen aan, van alleen drankjes tot snacks en drankjes. Alles is mogelijk. Verder is het ook mogelijk om een BBQ-boot te huren. Met deze boot kan je zelf je vlees klaarmaken aan boord. Dat is nog eens een ervaring!

Extra’s

Naast het formaat en het snackarrangement, zijn er meer dingen die je kan toevoegen aan jouw ervaring op de Amsterdamse kanalen. Zo kan je ervoor kiezen om een boot te huren waarbij je zelf vaart of juist een boot met een schipper, zodat je jezelf kan mengen met de rest van de groep. Verder zijn er ook opties voor een boot met muziek of een deejay om die extra feeststemming erin te brengen.

Er is genoeg keuze als het gaat om bootverhuur in Amsterdam! Het hangt er helemaal vanaf met hoeveel man je aan boord wilt en of je rustig de stad wilt bekijken of juist een feestje wilt bouwen. Laat je dus niet afschrikken door het grote aanbod, maar kijk goed naar wat jouw eisen zijn.