Auto’s en mannen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vrijwel iedere man heeft een selectie favoriete auto’s die hij in zijn bezit wilt hebben. Helaas zijn dit vaak te dure auto’s om ook daadwerkelijk aan te schaffen. Gelukkig kan je bij Leaseonline de meest exclusieve auto’s tegen een voordelig tarief leasen! Bekijk het wagenpark van Leaseonline en shortlease jouw favoriete auto!

Uitgebreid wagenpark

Het uitgebreide wagenpark van Leaseonline varieert van een eenvoudige Opel Corsa tot de luxste Range Rovers. Voor de zakelijke rijders zijn er diverse Jaguars en Mercedessen en voor de sportieve rijders zijn er Audi’s en BMW’s.

Wat is shortlease?

Shortlease is het leasen van een auto zonder hier meerdere jaren aan vast te zitten. Zo is je leasecontract na 1 maand maandelijks opzegbaar. Bij regulier leasen zit je vaak vast aan jaarcontracten. Shortleasen is ideaal voor ZZP’ers of MKB’ers waarbij de hoeveelheid werknemers of werk fluctueert. Wel is het zo dat hoe langer de opzegtermijn van jouw contract is, hoe lager het bedrag.

Pechhulp, verzekeringen, reparaties, belasting en onderhoud zit allemaal bij het afgesproken tarief in. Je staat dus niet voor verrassingen of extra kosten.

Hoe werkt shortleasen?

Shortleasen is erg gemakkelijk. Leaseonline werkt met het ‘Click, Choose, Drive’ principe. Click, kies het automodel en gewenste uitvoering wat binnen jouw budget past. Choose, welke aanvullende diensten, voorwaarden en aflevermoment je inbegrepen wilt hebben. Drive, rijd al binnen twee dagen in jouw nieuwe auto! Kies of je hem wilt komen ophalen in één van de vestigingen of laat het bij jouw op locatie afleveren. Hoe dan ook: Wacht niet wekenlang tot jij met je nieuwe auto de weg op kan.

Voor vrijwel iedere man is het dus mogelijk zijn droomauto in bezit te hebben. Weet je nou niet zeker of dit ook voor jou geldt? Neem gewoon even contact op met de lease maatschappij en zij zullen je verder helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *