Article 2

Niet alleen vrouwen, maar nu ook meer en meer mannen hechten veel belang aan hun uiterlijk en aan hetgeen ze dragen. Hoe ziet er de trendy mannenmode voor de komende herfst en winter 2017- 2018 er uit?

De seventies komen terug

Alles komt ooit terug. Zo vieren de seventies hun come-back in de trendy mannenmode voor de komende herfst en winter 2017- 2018. Zoals dat bijna vijftig jaar geleden het geval was, wordt komend najaar bruin de absolute modekleur. Bruin in alle mogelijke tinten en combinaties mag hierbij niet ontbreken. Zo wordt cacao en chocoladebruin gecombineerd met zacht nachtblauw en wijnrood. Donkere tinten doen het de komende maanden ook uitstekend. Typische herfst-en winterkleuren dus. Deze kleuren worden dit jaar wel op een erg ongewone manier met elkaar gecombineerd. Enkele jaren geleden durfde niemand donkerblauw te laten samengaan met bruin, paars, roodbruin en andere donkere kleuren voor jassen, jacks, truien, vesten en broeken.

Schoenen en sneakers

Mannenschoenen en accessoires spelen wat graag in op deze trend. Dat doen ze vooral met opvallende combinaties van herfstkleuren zoals oranje-bruin en cognac voor winterschoenen en boots. Schoenen zijn in de eerste plaats stoer en stevig met opvallend dikke zolen. Zowel schoenen als boots zijn in ieder geval veel minder verfijnd dan de voorbije jaren. De hogere modellen vinden we komend najaar en winter vooral terug bij zowel de meer geklede herenschoenen als bij de meer sportieve sneakers. Komende seizoen krijgen sneakers vooral neutrale kleuren zoals beige, grijs, cognac, bruin en legergroen. Veel minder opvallend dus dan de witte sneakers van vorig jaar.

Buitenbeentjes

Buitenbeentjes in de schoenmode zijn er ook dit jaar. Die vallen op met kleren als amber en donkere goudtinten en zelfs zonnige kleurschakeringen. Dat ziet men vooral bij leer suède schoenen en zelfs op fluweel. Wijnrood, kers en lavendel zijn de trendy voor schoenen in meer stevigere textielvariaties. Dieprood, citrus geel, wit én koningsblauw dan weer dé modekleuren voor de grootste durvers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *