Vergeet niet!

Ook erg belangrijk voor elke man: er goed uit zien! Sportspalace weet wat daar voor nodig is, Zelf ga ik al jaren naar sportschool Zutphen die mij van alle gemakken voorziet. Zo kan ik elke keer dat ik ga sporten, kiezen voor een groepsles of fitness. Soms heb je geen zin in interactie met anderen en is het fijn om je oortjes op te doen en te rennen op de ren band, maar een mens houdt van variatie dus is het ook fijn om af en groepsles bij te wonen.

Daarnaast heb ik een personal trainer, die weet hoe mijn lichaam werkt en mij de afgelopen jaren goede, bruikbare tips heeft gegeven. Het is fijn om iemand te hebben die volledige aandacht voor jou heeft, waardoor je snel van die bierbuik afkomt waar veel mannen mee te maken krijgen. Niet alleen in de sportschool, maar daarbuiten heeft mijn personale trainer me erg geholpen met mijn voeding. Wat voor mij vooral belangrijk is, is dat mijn voedingspatroon aansluit bij mijn drukke leven waardoor dit in balans staat.

Ik heb een zoon van acht jaar en die heeft zich nog nooit verveeld. Zo hebben ze een kinderdagverblijf waar ze op je kinderen kunnen letten. Ideaal! Na het sporten vind ik het fijn om nog even de sauna in te duiken, om mijn spieren te laten ontspannen en als ik daar geen zin in heb ga ik voor de stoomcabine. Meestal sluit ik af met de afkoeltempel, want je wilt natuurlijk niet oververhit naar huis gaan. Genoeg tips om aan de slag te gaan, succes!